Iti mulumim pentru mesaj. Un membru al echipei Dental Excellence te va contacta in cel mai scurt timp posibil.

Grija, transparenta si onestitate

Cand intra pe usa unui cabinet stomatologic, orice pacient isi doreste sa fie tratat cu cea mai mare grija si sa beneficieze de un tratament lipsit de dureri. Suntem foarte atenti la confortul pacientilor nostri. La Clinica Dental Excellence fiecare pacient se bucura de un mediu cald si primitor. Medicul specialist iti va pune la dispozitie toate informatiile, solutii moderne de tratament si te va ajuta sa iei cele mai bune decizii.

Tratamente de calitate

Indiferent ce cabinet stomatologic alegi din cadrul clinicii noastre, beneficiezi de tratamente moderne si durabile, la cele mai inalte standarde de calitate. Calitatea este asigurata de materialele de ultima generatie folosite, de dotarile ultramoderne ale clinicii si de experienta profesionala a medicilor nostri, care vor recomanda de fiecare data cele mai potrivite proceduri de tratament pentru pacient.

Relatie pe termen lung

Relatia dintre pacient si medic este una apropiata, bazata pe incredere reciproca, pe responsabilitate si pe constiinta lucrului bine facut. In vederea pastrarii sanatatii dentare recomandam pacientilor nostri sa revina la cabinetul stomatologic o data la 6 luni, pentru un control de rutina.

Servicii accesibile

Vizita la un cabinet stomatologic nu trebuie sa te puna in dificultati financiare! La Clinica Dental Excellence vei gasi mereu solutiile financiare potrivite pentru a avea acces la tratamente de calitate superioara. In functie de nivelul tau de venit si valoarea planului de tratament vom gasi impreuna cea mai potrivita solutie de plata.

Satisfactia pacientilor

Pentru noi, recunoasterea calitatii serviciilor vine din satisfactia pe care pacientii o au la finalul planului de tratament si din faptul ca suntem recomandati cu caldura si unor pacienti noi. Pe toata durata prezentei in cabinetul stomatologic, pacientii primesc atentia medicilor si informatiile de care au nevoie. Orice sugestii venite din partea pacientilor nostri sunt binevenite si pot contribui la imbunatatirea continua a calitatii interactiunii cu dumneavoastra.

Dental Excellence