Consultatie stomatologica

Ce este consultatia stomatologica?

Consultatia stomatologica este prima interactiune dintre pacient si medic. Aceasta etapa este foarte importanta, pentru ca acum se stabilesc cateva dintre elementele esentiale ale unui tratament reusit.

Medicul va discuta mai intai cu pacientul, pentru a afla care sunt motivele care l-au adus in cabinetul stomatologic, asteptarile pe care le are, un scurt istoric al tratamentelor sale dentare si informatii despre starea generala de sanatate. Astfel, se va completa fisa pacientului.

Urmatorul obiectiv vizeaza informarea completa a pacientului. Acesta este invitat pe scaunul stomatologic pentru evaluarea situatiei cavitatii bucale. Folosind camera intraorala, medicul ii explica pacientului, in detaliu, toate situatiile clinice intalnite, precum si solutiile cele mai potrivite. Deciziile referitoare la tratament se iau impreuna, in functie de rezultatele dorite si de indicatia medicului cu privire la varianta optima.

Planul de tratament stomatologic

Rezultatul intregii sedinte de consultatie este planul de tratament. Acesta surprinde toate manoperele dentare care trebuie efectuate pentru obtinerea rezultatului dorit, costul acestora, precum si o estimare a timpului in care tratamentele pot fi finalizate. Medicul va oferi pacientului si solutiile cele mai potrivite de plata pentru a-i asigura accesul imediat la tratamente de cea mai buna calitate.

La Clinica Stomatologica Dental Excellence reusim sa gasim cele mai bune solutii de tratament pentru pacientii nostri, oferind in acelasi timp si confortul platii acestora in rate fara dobanda.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE