Consultatie stomatologica

Ce este consultatia stomatologica?

Consultația stomatologică este prima interacțiune dintre pacient și medic. Această etapă este foarte importantă, pentru că acum se stabilesc câteva dintre elementele esențiale ale unui tratament reușit.

Medicul va discuta mai întâi cu pacientul, pentru a afla care sunt motivele care l-au adus în cabinetul stomatologic, așteptările pe care le are, un scurt istoric al tratamentelor sale dentare și informații despre starea generală de sanatate. Astfel se va completa fișa pacientului.

Următorul obiectiv vizează informarea completă a pacientului. Acesta este invitat pe scaunul stomatologic pentru evaluarea situației cavității bucale. Folosind camera intraorală, medicul îi explică pacientului, în detaliu, toate situațiile clinice întâlnite, precum și soluțiile cele mai potrivite. Deciziile referitoare la tratament se iau împreună, în funcție de rezultatele dorite și de indicația medicului cu privire la cea mai optimă variantă.

Planul de tratament

Rezultatul întregii ședințe de consultație este planul de tratament. Acesta surprinde toate manoperele dentare care trebuiesc efectuate pentru obținerea rezultatului dorit, costul acestora, precum și o estimare a timpului în care tratamentele pot fi finalizate. Medicul va oferi pacientului și soluțiile cele mai potrivite de plată pentru a-i asigura accesul imediat la tratamente de cea mai bună calitate.

La Clinica Stomatologică Dental Excellence reușim să găsim cele mai bune soluții de tratament pentru pacienții noștri, oferind în același timp și confortul plății acestora în rate fără dobândă.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung