Marilena Negru

Claudia Hutanu

Savu Marin

Alina Rusu

Lili Polianov si Vladimir Polianov

Daniela Pauna

Matilda Harabula

Gica Herepean

Daracila Ana Maria

La clinica stomatologica Dental Excellence am fost tratata cu cea mai mare grija de catre medicul Dumitrescu Alexandru. Acesta are un mod foarte placut de a relationa cu pacientii, ofera raspunsuri clare asupra problemei si cele mai bune pentru rezolvarea acesteia. Pozitionarea clinicii este un alt punct favorabil, deoarece este aproape de mijloacele de transport avand si o asezare stradala. Personalul auxiliar este amabil si prompt. Recomand cu incredere!

Diana Dandes

Fiind la prima experienta cu un cabinet stomatologic din Bucuresti, recomand cu mare drag tuturor celor care sunt in dubii in alegerea unui cabinet sau dentist bun, la pret accesibil! Serviciile pe care le ofera aceasta echipa sunt cele mai bune pe care eu le-am avut incepand de la prima programare pana la cel mai complex tratament. Atmosfera este foarte placuta, mereu vezi pacienti zambind la revederea medicilor dentisti, iar acest lucru iti ofera incredere !

Pentru zambetul mult dorit recomand doamna doctor ortodont Andreea Negru, care ofera cele mai detaliate informatii despre purtarea si igiena unui aparat dentar, iar pentru o dantura sanatoasa si frumoasa recomand doamna doctor Luisa Caragea, care da dovada de cea mai mare rabdare si ofera cele mai bune solutii pentru problemele dentare!

Ebrahim Ahmad

Servicii de nota 10 si medici profesionisti. M-am simtit extraordinar! Dental Excellence este mai mult decat un cabinet stomatologic profesionist. Medici competenti, grija si respect fata de pacienti, preturi corecte si flexibilitate cand vine vorba de plata tratamentului. Pe scurt, chiar le pasa de pacient! Recomand tuturor!

Sora Stefan

La clinica stomatologica Dental Excellence am descoperit ca experienta si competentele medicilor precum si ale personalului sunt la un standard foarte ridicat. Aici am parte de fiecare data de un tratament corect si mai mult de atat, de unul fara durere. Dotarile fiecarui cabinet stomatologic cat si aspectul clinicii sunt un alt punct forte. Recomand Dental Excellence!

Radu Florin Daniel

Am ajuns la clinica Dental Excellence cautand pe Internet un cabinet stomatologic aproape de casa. De cand am intrat prima data am simtit ca aceasta este este clinica stomatologica la care voi veni mereu impreuna cu familia, daca va fi nevoie.

Cel mai mult m-a impresionat faptul ca d-na doctor Luisa Caragea a dat dovada de multa rabdare in a-mi oferi toate explicatiile si informatiile de care aveam nevoie pentru a-mi invinge frica fata de stomatolog. Recomand cu toata convingerea clinica Dental Excellence datorita profesionalismului intregului personal!

Doar pacienți fericiti!

Cosmin Carol
Recomand cu încredere aceasta clinica, vin de aproximativ 5 ani la ei, de fiecare data mi s-au rezolvat problemele rapid și fără durere, doctorii au multa experiența și asta se vede.
Cristina B.
Tot personalul este foarte amabil și bine pregătit. Datorită lor mi-am învins teama de stomatolog, așa că un mare mulțumesc!
Claudia Elena Ilie
Am plecat cu zambetul pe buze dupa intalnirile cu dnele dr. Caragea si dr. Gherasimou si tin sa le mulțumesc din suflet pentru grija, profesionalismul si atentia de care dau dovada.
Dumitru Cristian Stana
Recomand, atât personalul clinicii cât și medicii dau dovada de amabilitate și respect fata de pacienții, rezultate bune, plan de tratament explicat bine.
Clementina Ion
Recomand cu caldura doamna doctor Luisa Caragea, medic specialist implantolog, dar si un om cald, dispus sa-ti fie alaturi.
Sorina Ene
M-am simtit relaxata pe scaun, au tv in tavan ce te ajuta sa te simti lejer la dentist, asistentele super dragute!
Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De se ca alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE