Albire dinti

Albirea dentară profesională

Albirea dintilor este una din cele mai populare proceduri dentare. Vizitele periodice la dentist și o curățare profesională a dinților ajută la păstrarea sănătății dinților, însă pentru a obține un rezultat estetic superior este nevoie și de procedura de albire profesională efectuată în cabinetul stomatologic.

Albirea dentară profesională este recomandată pentru toate personele care își doresc o schimbare de look. Rezultatul este vizibil imediat, iar efectele se pot menține pentru aproximativ 2 ani. Dinții devin cu 3-4 nuanțe mai albi, producând un efect de întinerire de 5 până la 10 ani. De asemenea, aceasta procedura  este indicată în cazul unor evenimente care cer un zâmbet impecabil într-un interval de timp scurt – căsătorie, petreceri, întâlniri de afaceri, conferințe, diverse evenimente mondene.

Pe lângă efectul estetic foarte vizibil, albirea dentară are efecte pozitive și asupra dinților, întărind smalțul, micșorând sensibilitatea dentară și împiedicând apariția cariilor.

Pașii pentru obținerea zâmbetului dorit

Albirea dintilor se realizează numai în urma unei consultații la medicul stomatolog, care va stabili cauza colorării dinților și planul de tratament care poate conduce la îmbunănățirea semnificativă a aspectului dinților. Va trebui, în primul rând, să fie tratate toate afecțiunile gingivale, dacă acestea există. Apoi va fi efectuată o igienizare profesională completă (detartraj, periaj profesional, air-flow). Pentru obținerea efectului de estetic dorit poate fi necesară schimbarea plombelor (sau a lucrărilor protetice) vizibile a căror culoare este diferită de cea obținuta prin albirea dinților.

Albire profesională cu Opalescence BOOST

Procedura este noninvazivă și presupune aplicarea unei substanțe cu o concentrație mare de peroxid de hidrogen, pe dinții care se vad atunci cand zambim. Aplicarea se poate face, în funcție de nuanța dorită, de mai multe ori în cadrul aceleiași ședințe (de aproximativ 90 de minute), fiind foarte potrivită pentru pacienții care sunt foarte ocupați. Tratamentul cu Opalescence Boost se poate realiza numai în cabinetul stomatologic.

Înainte de începerea tratamentului este necesară o evaluare stomatologică și o curățare dentară profesională a dinților. În cadrul procedurii de aplicare a substanței de albire, gingiile și mucoasele sunt protejate.

Opalescence Boost este un sistem acceptat de ADA (Asociația Dentiștilor Americani).

Opalescence Boost

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce este necesară albirea dintilor?

Structurile dintelui sunt reprezentate de smalț (la exteriorul coroanei dentare – partea vizibilă a dintelui), dentină (sub smalțul dentar) și cementul (substanța dură care acoperă rădăcina dentară). Aceste structuri protejează pulpa dentară (așa-numitul “nerv” al dintelui).

Culoarea naturală a smalțului dentar este alb-translucidă, potențată de culoarea structurilor aflate sub acesta. Culoarea normală a dentinei este galbenă, dar are o structură poroasă și anumiți compuși provenind din “nervul” dentar trec în dentină, colorând-o în timp în maroniu, maroniu-roșcat sau maroniu-gri. Culoarea pe care o observăm se datorează unui complex de factori organici sau anorganici ce intervin în cadrul structurilor dure dentare, fie din interiorul dintelui, fie din exteriorul acestuia, cu predominanță factorilor interni. De asemenea, unii dintre pigmenții alimentari (cafea, tutun, ceai, vin roșu etc.), precum și anumite substanțe (tetraciclină, fluor în exces) pot contribui la modificări nedorite ale culorii acestora. Din acest motiv, o igiena riguroasă și chiar cleaning-ul profesional sunt insuficiente. Din fericire, stomatologia modernă vine cu soluția rapidă și accesibilă – albirea dentară.

De ce sa alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung