Tratament laser dentar

Laserul in stomatologie este un instrument inovator datorita beneficiilor pe care le are pentru diferite afectiuni. Procedurile realizate cu un laser dentar sunt mult mai precise, iar durerea este diminuata sau chiar eliminata complet. In plus, pentru anumite tratamente, folosirea anesteziei nu mai este necesara, iar timpul de vindecare este accelerat.

Poti uita de instrumentele clasice, precum freza, bisturiul sau turbina, deoarece laserul le inlocuieste cu succes. Cu ajutorul lui, vei avea o experienta confortabila si vei petrece mai putin timp pe scaunul medicului stomatolog!

laser dentar

Beneficiile unui tratament stomatologic cu laser efectuat la clinica Dental Excellence

  • orice tratament stomatologic cu laser dentar este realizat de catre o echipa de medici specializati;
  • durerea din timpul interventiei este eliminata;
  • un laser – stomatologie ofera acuratete tratamentelor;
  • recuperarea pacientului dupa o interventie chirurgicala este rapida;
  • este minim invaziv, deoarece laserul nu afecteaza partea sanatoasa a dintelui;
  • pacientul nu mai este speriat de zgomotul frezei sau al turbinei;
  • timpul de tratare a afectiunilor este redus;
  • laserul sterilizeaza campul operator, micsorand riscul aparitiei infectiilor bacteriene;
  • reduce sangerarea, inflamarea si amelioreaza durerea post-interventie.

Tipurile de tratamente cu laser dentar realizate in clinica Dental Excellence

Tratament laser paradontoza

Tratarea paradontozei cu laser duce la obtinerea unor rezultate sigure si de lunga durata. Folosind acest echipament, nu mai exista dureri si nici vibratii, asa cum existau in cazul tratamentului clasic cu freza.

In plus, in cazurile mai grave, medicul poate efectua un chiuretaj subgingival cu laser. Astfel, doza de anestezie administrata este mai mica, umflaturile si sangerarile sunt minime, riscul infectiilor este redus, iar tesutul afectat este indepartat, precum si germenii anaerobi.

Interventii chirurgicale in stomatologie

Laserul dentar se foloseste des in interventiile chirurgicale, deoarece ajuta la circulatia sangelui si grabeste vindecarea zonei tratate. Rata de succes in cazul folosirii laserului in interventii chirurgicale este de 100%.

Igienizare dentara

Laserul poate fi utilizat si pentru realizarea igienizarii stomatologice, ba chiar el asigura rezultate mai bune si mai eficiente decat tratamentul clasic. Un alt mare beneficiu este faptul ca sunt eliminate bacteriile subgingivale, prevenind astfel gingivita si chiar boala parodontala. Mai mult decat atat, in cazul persoanelor care au fost diagnosticate deja cu aceste afectiuni, folosirea laserului poate preveni aparitia recidivelor.

Albire dentara

Folosirea unui tratament cu laser dentar pentru albirea dintilor este cea mai recomandata metoda, deoarece are efecte pe termen lung, este sigura si non-invaziva. Tratamentul consta in aplicarea pe suprafata dintilor a unui agent de albire, care este activat cu ajutorul acestui laserului.

Indepartarea tesuturilor moi

Pacientii care se confrunta cu afte sau herpesuri pot apela la tratarea acestor afectiuni cu ajutorul laserului dentar. Durerea este redusa, iar tratarea in mai multe sedinte reduce semnificativ recidiva.

Frenectomia

Interventia este reprezentata de indepartarea frenului limbii si este des intalnita la copiii care au o mobilitate scazuta a acesteia. Datorita folosirii laserului, interventia nu este dureroasa, operatia este precisa, iar timpul de recuperare este mult mai scurt.

Tratament stomatologic cu laser - Pret

Fiecare tip de tratament are un anumit pret, in functie de complexitatea sa, de timpul alocat si de materialele folosite. De aceea, pentru a afla costurile exacte, este important sa te prezinti la clinica, pentru a fi evaluat de catre un specialist. Acesta iti va spune ce tratament cu laser dentar ai nevoie si care este costul sau.

Dental Excellence iti ofera preturi avantajoase pentru toate tratamentele, dar si posibilitatea de a efectua plata in rate.

Te asteptam la Dental Excellence pentru a beneficia de cele mai moderne tratamente! Echipa de medici stomatologi este specializata in folosirea laserului dentar, astfel ca pacientii care vor opta pentru acest tip de tratament se vor bucura de o recuperare mai rapida, fara durere si vor scapa definitiv de teama de dentist!

De ce sa alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE