Dușul bucal

Află mai multe despre impantul dentar și intervenția de sinus lift

Un pas important pentru tratamentul de implant dentar este reprezentat de analiza structurii osoase a pacientului. Volumul osului trebuie să fie unul corespunzator pentru a susține implantul. Dacă extracția dintelui a fost facută cu mulți ani în urmă, osul care a susținut dintele natural s-a resorbit.

Mai mult
Tratament endodontic

De ce este necesară adiţia de os în cazul implantului dentar?

Adiţia de os este reprezentată de refacerea cantităţii de os care în timp a fost modificată. Această intervenţie chirurgicală se realizează sub anestezie, astfel că nu este dureroasă. Factorii care duc la pierderile osoase sunt reprezentate de înaintarea în vârstă, dinţi lipsă, boală parodontală sau traumatisme dentare.

Mai mult
etapele implantului dentar

Descoperă care sunt etapele implantului dentar

Când vine vorba despre lipsa unui dinte sau o extracție, implantul dentar este una dintre cele mai recomandate soluții. Acesta înlocuiește cu succes rădăcina, putând să susțină o lucrare fixă, fără a afecta dinții vecini.

Mai mult
curiozități despre dinți

12 curiozități despre dinți. Știai că…?

Știm cu toții că zâmbetul este cartea de vizită a unei persoane. Dar și cel mai important accesoriu pe care îl putem purta zilnic. Ți-am pregătit de această dată o listă cu 12 curiozități despre dinți, zâmbet și igienă orală. Poate sunt lucruri mai puțin cunoscute de tine, dar foarte interesant de știut.
Mai mult
Aparat dentar

Estetica dentară și impactul prevenției asupra acesteia

Zâmbetul tău reprezintă unul dintre cele mai importante accesorii pe care le poți purta. Oferă atenție danturii tale, pentru a o menține sănătoasă. O igienă orală corespunzătoare te va ajuta să scapi de grija afecțiunilor viitoare. Impactul prevenției asupra dinților tăi va fi unul pozitiv. Alege să optezi pentru un detartraj, periaj și Airflow, pentru a ține sub control sănătatea și aspectul zâmbetului tău.

Mai mult
Bijuterii dentare

Bijuterii dentare – un accesoriu al zâmbetului tău

Știm cu toții că zâmbetul arată foarte multe despre noi. Dacă suntem persoane active, fericite, optimiste, sociabile și cu o igienă optimă. În ziua de astăzi, pe langă serviciile obișnuite pe care le soliciți în cabinetul stomatologic, poți opta și pentru bijuterii dentare. Acestea pot adăuga un plus de strălucire danturii tale, dar și un efect de mister.

Mai mult
Igiena orală a copiilor

Ce trebuie să știi despre igiena orală a copiilor?

Unul dintre cele mai importante exemple din viața copiilor tăi vei fi chiar tu. Este foarte bine cunoscut faptul că încă de la cele mai fragede vârste aceștia te imită. Alege să le induci un comportament orientat spre sănătate și o rutină zilnică optimă. Igiena orală a copiilor trebuie să înceapă încă de când sunt foarte mici, pentru a deprinde încet, încet un astfel de comportament.

Mai mult
Fluorizarea dentara

Află mai multe despre fluorizarea dentară

Ce este fluorul? Un mineral natural, care folosit în doza recomandată de medicul dentist te va ajuta să diminuezi riscul apariției cariilor. Vei avea astfel dinții mai puternici și mai sănătoși. Fluorizarea dentară se recomandă să fie efectuată doar de către medicul stomatolog, în urma unui control la cabinet.

Mai mult
Plombele estetice

Sunt fațetele dentare o soluție pentru un zâmbet impecabil?

Încă de la prima apariție, dantura ta va fi remarcată. Cu toții ne dorim un zâmbet alb, strălucitor, care să emane siguranță și încredere în sine. Una dintre soluțiile pe care din ce în ce mai multe persoane le preferă este reprezentată de fațetele dentare. Acestea sunt potrivite dacă îți dorești să ascunzi mici imperfecțiuni ale dinților tăi sau vrei o estetică impecabilă.


Mai mult
1 2 3 6