dentist
Aparat dentar

Ai intrebari despre tratamentele cu aparat dentar? Iata raspunsurile!

15 Apr 2019 Sanatate

Medicul specialist iti poate recomanda purtarea unui aparat dentar pentru a imbunatati aspectul orofacial, intrucat acest tip de tratament specific ortodontiei poate rezolva probleme precum dintii strambi sau ingramaditi, muscatura incorecta, pozitionare imperfecta a mandibulei si alte neplaceri de acest fel. Daca nu sunt tratate la timp, aceste afectiuni pot da nastere unor probleme mult mai grave: degradarea dintilor, boli ale tesutului gingival, dureri de cap si de urechi, precum si probleme legate de masticatie sau pronuntie. 

Mai mult
Cabinet stomatologic - parodontoza

Viziteaza un cabinet stomatologic pentru a preveni parodontoza! Iata de ce!

3 Apr 2019 Sanatate

Din pacate, bolile cavitatii bucale afecteaza in prezent o mare parte a populatiei tarii noastre, iar printre cele mai periculoase astfel de afectiuni este parodontoza, cunoscuta si sub denumirile de parodontita, boala parodontala sau paradentoza. Astfel, in randurile de mai jos vei descoperi detalii importante despre aceasta afectiune, de la cauze, stagii ale evolutiei, efecte asupra corpului si etape de tratament la cabinetul stomatologic, in functie de evolutie.

Mai mult
Fast Fixed

Ce este sistemul Fast and Fixed si care sunt etapele tratamentului?

27 Mar 2019 Sanatate

Indiferent de cauza care a dus la pierderea dintilor de pe maxilar, mandibula ori a intregii danturi, efectele vor fi vizibile atat asupra sanatatii persoanei respective, cat si psihic, intrucat stima de sine va scadea considerabil. In aceasta situatie, sistemul revolutionar Fast and Fixed de la Bredent este singura solutie eficienta care iti poate reda un curs normal al vietii intr-un timp scurt.

Mai mult
Implant dentar

Care sunt efectele psihologice ale implantului dentar

10 Mar 2019 Sanatate

In general, cele mai multe persoane asociaza ideea pierderii unui dinte cu imbatranirea, desi nu este mereu cazul. Pentru multi adulti din societatea de astazi, exista un risc al complicatiilor ce tin de sanatatea dentara si cea gingivala sau de deteriorare a articulatiei temporo-mandibulare, risc ce poate coincide cu pierderea unui dinte, indiferent de varsta. De asemenea, si stilul de viata are un cuvant de spus in privinta sanatatii orale.

Mai mult
Albirea dentara

Avantajele şi dezavantajele faţetelor dentare – Ghid util

12 Dec 2018 Sanatate

Atunci când vrei să îmbunătăţeşti semnificativ aspectul estetic al danturii tale, când îţi doreşti mai mult decât o albire clasică, apelează cu încredere la faţetele dentare. Acestea reprezintă în ultima perioadă una dintre opţiunile preferate ale pacienţilor interesaţi de cum arată zâmbetul lor.

Mai mult
Medic stomatolog

Proteze dentare mobile moderne – Ce trebuie să ştii?

3 Dec 2018 Sanatate

Pentru persoanele care suferă de edentaţii mari sau chiar totale, există soluţii pentru a-şi recăpăta zambetul, la un cost accesibil şi cu un aspect natural. Tratamentul protetic ajută în restabilirea funcţiilor masticatorii, de aceea protezele dentare te ajută să consumi din nou de alimentele preferate, conform sfaturilor medicului specialist.

Mai mult

Cât costă albirea dinţilor? – Top 5 sfaturi utile

3 Dec 2018 Sanatate

Albirea dentară este o procedură stomatologică la care din ce în ce mai mulţi pacienţi apelează. Preocuparea faţă de aspectul estetic personal ia din ce în ce mai multă amploare, iar când vine vorba de zâmbet, cartea de vizită a unei persoane, interesul este mare.

Mai mult
1 2 3 13

Search

+
Chat
Mesaj
Suna