Implanturi dentare

Lecție de stomatologie: află mai multe despre boala parodontală

Vei înțelege prin acest articol ce reprezintă boala parodontală, dar și care sunt fazele premergătoare acesteia. Vei afla cât de complexă este această afecțiune și care sunt etapele de tratament în funcție de evoluția ei. Obiectivul principal este stagnarea bolii, scăzând riscul de reversibilitate.


Mai mult
Opțiuni de tratament - lucrări protetice pe implanturi dentare

Extracția dentară – află mai multe despre aceasta

Un zâmbet frumos și sănătos este cel mai potrivit accesoriu pe care o persoană ar trebui să-l poarte zilnic. Păstrarea dinților sănătoși este principalul obiectiv pe care trebuie să-l ai când vine vorba despre igienizarea cavității bucale.


Mai mult
Dușul bucal

Tratamentul de canal, secretul păstrării dinților naturali

De cele mai multe ori ne preocupă aspectul exterior al dinţilor, însa este la fel de important şi interiorul lor. De ce? Pentru că în interiorul dintelui se află ţesuturile care îl menţin în viaţă. : vasele de sange care îl hranesc şi nervul dintelui. Un dinte vital (care nu are nervul scos) va putea fi păstrat pe tot parcursul vieţii dacă îl protejezi de carii.

Mai mult
Aparat dentar fix

Corectează aspectul estetic al zâmbetului tău cu aparatul dentar fix

Suntem subiectivi de fiecare dată când vorbim despre frumusețe. De aceea, cel mai important este cum ne vedem fiecare prin proprii ochi. Mulțumirea personală și aprecierea celor din jur ne poate influența starea de spirit și atitudinea față de ceilalți. Aparatul dentar fix îți îmbunătățește nu doar estetica facială, ci și mușcătura.


Mai mult
Bijuterii dentare

Tehnologia de vindecare rapidă PRF şi boala parodontală

Boala parodontală este reprezentată de inflamarea şi distrugerea ţesuturilor parodontale: gingia şi osul de sub ea. Rolul medicului parodontolog este să îndepărteze infecţia, să prevină progresul bolii şi să intervină pentru regenerarea ţesuturilor afectate.

Mai mult
Zâmbetul

Dental Excellence creează zâmbete! Ce efecte incredibile are zâmbetul tău?

Zâmbetul reprezintă cartea de vizită a unei persoane, de aceea este foarte important să acorzi atenție deosebită sănătății dinților tăi. O dantură frumoasă îți va aduce o varietate de avantaje și beneficii. Am pregătit pentru tine o listă cu efectele pe care zâmbetul le are atât pe plan personal, cât și în raport cu oamenii din jurul tău. Împarte zâmbete! De ce?

Mai mult
1 2 3 9