dentist
Implant dentar

Care sunt efectele psihologice ale implantului dentar

10 Mar 2019 Sanatate

In general, cele mai multe persoane asociaza ideea pierderii unui dinte cu imbatranirea, desi nu este mereu cazul. Pentru multi adulti din societatea de astazi, exista un risc al complicatiilor ce tin de sanatatea dentara si cea gingivala sau de deteriorare a articulatiei temporo-mandibulare, risc ce poate coincide cu pierderea unui dinte, indiferent de varsta. De asemenea, si stilul de viata are un cuvant de spus in privinta sanatatii orale.

Mai mult
Albirea dentara

Avantajele şi dezavantajele faţetelor dentare – Ghid util

12 Dec 2018 Sanatate

Atunci când vrei să îmbunătăţeşti semnificativ aspectul estetic al danturii tale, când îţi doreşti mai mult decât o albire clasică, apelează cu încredere la faţetele dentare. Acestea reprezintă în ultima perioadă una dintre opţiunile preferate ale pacienţilor interesaţi de cum arată zâmbetul lor.

Mai mult
Medic stomatolog

Proteze dentare mobile moderne – Ce trebuie să ştii?

3 Dec 2018 Sanatate

Pentru persoanele care suferă de edentaţii mari sau chiar totale, există soluţii pentru a-şi recăpăta zambetul, la un cost accesibil şi cu un aspect natural. Tratamentul protetic ajută în restabilirea funcţiilor masticatorii, de aceea protezele dentare te ajută să consumi din nou de alimentele preferate, conform sfaturilor medicului specialist.

Mai mult

Cât costă albirea dinţilor? – Top 5 sfaturi utile

3 Dec 2018 Sanatate

Albirea dentară este o procedură stomatologică la care din ce în ce mai mulţi pacienţi apelează. Preocuparea faţă de aspectul estetic personal ia din ce în ce mai multă amploare, iar când vine vorba de zâmbet, cartea de vizită a unei persoane, interesul este mare.

Mai mult
Chirurigie OMF

Detartraj – Ghidul complet de la A la Z

23 Noi 2018 Sanatate

Igiena orală este elementul principal atunci când vine vorba despre sănătatea dinţilor tăi. Trebuie însă înţeles următorul lucru: igiena orală este alcătuită din conduita personală, dar şi din igienizarea profesională a dinţilor.

Mai mult

Parodontoza – definitie, cauze, tratament

22 Noi 2018 Sanatate

Paradontoza se prezintă sub forma unei inflamaţii la nivelul ţesuturilor care susţin dinţii. Osul şi gingia sunt afectate treptat, deoarece această boala parodontală evoluează pe etape. Iniţial îţi sunt inflamate gingiile, din cauza tartrului.

Mai mult
1 2 3 13

Search

+
Trimite un mesaj
Suna acum