Daracila Ana Maria

Am fost tratata de catre medicul Dumitrescu Alexandru. Acesta are un mod foarte placut de a relationa cu pacientii, ofera raspunsuri clare asupra problemei si solutiile gasite in rezolvarea acesteia. Pozitionarea clinicii este un alt punct favorabil, deoarece este aproape de mijloacele de transport avand si o asezare stradala. Personalul auxiliar este amabil si prompt. Recomand cu incredere!

Diana Dandes

Fiind la prima experienta cu un cabinet stomatologic din Bucuresti, recomand cu mare drag tuturor celor care sunt in dubii in alegerea unui cabinet sau dentist bun, la pret accesibil ! Serviciile pe care le ofera aceasta echipa sunt cele mai bune pe care eu le-am avut incepand de la prima programare pana la cel mai complex tratament. Atmosfera este foarte placuta, mereu vezi pacienti zambind la revederea medicilor dentisti, iar acest lucru iti ofera incredere !

Pentru zambetul mult dorit recomand doamna doctor ortodont Andreea Negru care ofera cele mai detaliate informatii despre purtarea si igiena unui aparat dentar, iar pentru o dantura sanatoasa si frumoasa recomand doamna doctor Luisa Caragea care da dovada de cea mai mare rabdare si ofera cele mai bune solutii pentru problemele dentare!

Ebrahim Ahmad

Servicii de nota 10 si medici profesionisti. M-am simtit extraordinar! Recomand tuturor!

Sora Stefan

La Clinica Dental Excellence am descoperit ca experienta si competentele medicilor si ale personalului sunt la un standard foarte ridicat. Aici am parte de fiecare data de un tratament corect si mai mult de atat de unul fara durere. Dotarile acestui cabinet cat si aspectul clinicii sunt un alt punct forte. Recomand aceasta clinica!

Radu Florin Daniel

Am ajuns la clinica Dental Excellence cautand pe internet un cabinet aproape de casa. De cand am intrat prima data am simtit ca aceasta este este clinica stomatologica la care voi veni mereu impreuna cu familia, daca va fi nevoie.
Cel mai mult m-a impresionat faptul ca d-na doctor Luisa Caragea a dat dovada de multa rabdare in a-mi oferi toate explicatiile si informatiile de care aveam nevoie pentru a-mi invinge frica fata de stomatolog. Recomand cu toata convingerea clinica Dental Excellence datorita profesionalismului intregului personal.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De se ca alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung