Etapele interventiei

1.  Consultatia. Medicul implantolog analizeaza intreaga cavitate orala si recomanda pacientului o serie de investigatii precum radiografii panoramice, tomograf dentar, poze diagnostice si analize de sange.

2. Interpretarea investigatiilor si stabilirea planului de tratament. In aceasta etapa sunt analizate toate informatiile disponibile luandu-se decizia daca osul pacientului are suprafata necesara pentru a sustine sistemul Fast & Fixed. De asemenea sunt planificate  etapele de tratament si se stabiloesc costurile pentru intreaga interventie.

3. Inserarea implanturilor. Medicul va aplica anestezie locala si apoi va insera implanturile in os. Aceasta procedura este una laborioasa putand dura 2-3 ore. Dupa inserare se va face radiografie panoramica pentru a verifica pozitia implanturilor inserate.

4. Atasarea bonturilor protetice se face imediat dupa inserare. Se ia amprenta pentru lucrarea provizorie care va fi realizata in laborator.

5. Atasarea lucrarii provizorii. Lucrarea provizorie se ataseaza in maxim 24 de ore de la inserarea implanturilor prin atasarea la bonturile protetice. Veti putea folosi imediat lucrarea insa cu precautie pentru ca implanturile nu sunt inca integrate in os.

6. Osteointegrarea este etapa care dureaza 4-6 luni in care organismul depune os pe suprafata implantelor, creandu-se corp comun intre suprafata implanteului si tesutului osos al pacientului.

7. Atasarea lucrarii definitive. Se scoate lucrarea provizorie si se ia amprenta. Laboratorul dentar va confectiona lucrarea definitiva ce va fi montata in cabinet in gura pacientului. Aceasta lucrare se va comporta ca orice lucrare fixa, putand fi folosita fara restrictii pentru masticatie.

8. Igienizarea implanturilor este foarte importanta. Pentru igienizarea facuta acasa se recomanda pe langa periajul dentar efectuat corect si folosirea unui dus bucal ce indeparteaza resturile alimentare ramase in zonele greu accesibile de sub lucrare. De asemenea se recomanda consultatia si igienizarea profesionala in cabinet o data la 6 luni.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE