Dental Excellence – cabinete stomatologice moderne, medici cu experienta

Medic stomatolog

Dental Excellence este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice, oferind pacientilor servicii dentare de calitate premium, efectuate de medici cu o vasta experienta profesionala. Cabinetele stomatologice sunt dotate cu materiale si aparatura de ultima generatie.

Oferim solutii pentru tratamentele stomatologice obisnuite, dar si pentru pacientii cu situatii dentare foarte complexe. Odata recapatata sanatatea dentara, punem accentul pe preventie. Vizita de doua ori pe an la dentist ajuta la mentinerea sanatatii cavitatii bucale pe termen lung, prin igienizarea profesionala a dintilor precum si prin descoperirea si tratarea oricaror  situatii dentare aparute.

Clinica Stomatologica Dental Excellence - gama completa de tratamente stomatologice

Daca esti in cautarea unei clinici stomatologice, noi suntem varianta potrivita pentru tine. Te putem ajuta cu o programare pentru rezolvarea oricarei situatii stomatologice. Fie ca ai o durere, ai constatat ca a aparut o carie, ti-a picat o plomba sau pur si simplu doresti o igienizare profesionala a danturii, unul dintre medicii nostri iti poate face o programare. Punem foarte mult accent pe comunicare, pentru a rezolva rapid si fara durere orice situatie care iti da batai de cap.

Clinica Stomatologica Dental Excellence dispune de o echipa medicala formata din profesionisti pentru fiecare domeniu al stomatologiei. Daca ai probleme ceva mai complexe, precum dinti lipsa, probleme cronice cu gingiile, ai nevoie de implanturi sau proteze dentare stabile, unul dintre colegii nostri te poate ajuta.

De asemenea oferim solutii pentru nevoile de estetica dentara ale pacientilor nostril: albire profesionala, coroane dentare estetice, aparate ortodontice. Vei reusi astfel sa obtii un zambet impecabil.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

Beneficiile oferite de Clinica Stomatologica Dental Excellence

Accesibilitate

Acces usor la mijloacele de transport in comun (Metrou si tramvaiul 41) sau cu masina.

Profesionalism

O echipa de medici profesionisti, cu vasta experienta in tratarea situatiilor dentare complexe, care folosesc proceduri medicale moderne.

Abonamente

Abonamente dentare prin care uiti de grija controalelor periodice. Te sunam noi sa-ti reamintim de urmatoarea vizita la medic, iar tu economisesti bani si scapi de griji.

Plata in rate

Posibilitatea platii in rate a tratamentelor. In functie de valoarea acestora, se poate ajunge chiar la 36 de rate.

Calitate

Tratamente de calitate efectuate cu aparatura si materiale de ultima generatie.

Discount

Reduceri de pana la 16% pentru pacienti clinicii, prin intermediul Cardului de fidelitate Dental Excellence.