Aparat dentar fix metalic

Vrei sa ai un zambet perfect aliniat, intr-un timp cat mai scurt? Aparatul metalic este cea mai buna solutie in acest caz, deoarece acesta iti corecteaza pozitia dintilor mai repede decat o fac alte aparate dentare, iar costurile sunt mult mai reduse.
10% Reducere la aparatul dentar metalic cu cardul de fidelitate Dental Excellence!

Despre aparatul dentar metalic

Orice pacient poate sa beneficieze de tratamentul cu aparat fix metalic, deoarece este potrivit pentru toate varstele. Acesta este format din bracketi metalici care sunt foarte eficienti chiar si in tratarea celor mai severe afectiuni dentare, obtinandu-se, cu ajutorul lui, rezultate excelente. 

Mai mult decat atat, purtarea unui aparat dentar fix metalic a devenit mai cool si mai moderna decat in trecut! Din ce in ce mai multe persoane il poarta, asa ca nu trebuie sa mai ai retineri in aceasta privinta!

De ce sa alegi un aparat dentar metalic?

 • Este cel mai eficient tratament ortodontic din prezent;
 • Bracketurile metalice sunt foarte rezistente, asa ca nu se dezlipesc de pe dinti;
 • Durata de tratament este, in general, mai scurta decat in cazul folosirii altor tipuri de aparate dentare;
 • Acest tratament ortodontic este recomandat pentru pacientii de orice varsta;
 • Pretul acestui tip de aparat este foarte accesibil;
 • Bracketurile sunt de culoare argintie si sunt mai mici decat cele create din ceramica, fiind foarte usor de lipit.
 • Il poti personaliza cu diferite culori.
PROGRAMARE

Cat timp trebuie sa porti un aparat metalic?

Asa cum am specificat si mai sus, durata tratamentului in cazul acestui aparat este redusa in comparatie cu alte modele, deoarece acesta are o actiune mai ampla asupra dintilor, iar rezultatele pot fi obtinute mai rapid.

In functie de situatia stomatologica a fiecarui pacient, tratamentul poate sa dureze intre 6 luni si 2 ani. Prin urmare, in cazul in care vei apela la acest tratament, nu va trebui sa astepti mult pana cand vei vedea rezultatele. Te vei putea bucura in scurt timp de o dantura perfect aliniata si de un zambet demn de invidiat!

Medici stomatologi
Ce spun pacientii

Pret aparat dentar metalic

Daca ai dintii ingramaditi, pozitionati incorect sau ai spatii prea mari intre ei, apeleaza cu incredere la tratamentul cu aparat dentar metalic. Pret? In cadrul clinicilor Dental Excellence este avantajos!

In plus, le oferim pacientilor nostri posibilitatea de a plati in rate tratamentele de care au nevoie. In acest mod, ei nu sunt nevoiti sa scoata din buzunar o suma mare de bani pentru a obtine un zambet perfect.

Iti oferim posibilitatea de a achita tratamentele stomatologice in rate lunare folosind unul dintre urmatoarele carduri: Star BT, Optimo Card sau Card Avantaj. Plata poate fi efectuata in mai multe rate (intre 3 si 36 de rate), in functie de valoarea tratamentelor de care ai nevoie.

Nu detii niciunul dintre cardurile mentionate mai sus? Nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta, pentru ca noi te vom ajuta sa-l obtii. Trebuie doar sa ne contactezi, iar dupa primul consult, vom putea rezolva aceasta problema.

  Vreau o consultatie
  Imi dau acordul explicit sa fiu contactat in legatura cu servicii de stomatologie.

  Contacteaza-ne pe Whatsapp