Aparat dentar ceramic - Bucuresti

Iti doresti sa zambesti fara nicio retinere? Alege un aparat dentar ceramic in Bucuresti si vei avea dantura pe care ti-ai dorit-o mereu! In plus, te vei bucura de multe alte beneficii.
10% Reducere la aparatul dentar ceramic cu cardul de fidelitate Dental Excellence!

Ce este un aparat dentar ceramic?

Acest tip de aparat dentar este asemanator cu cel metalic, diferenta fiind ca bracketii sunt albi sau asemanatori culorii dintilor. Totodata, arcurile pot fi si ele de culoare alba. Aparatul dentar ceramic este alegerea multor pacienti in detrimentul aparatului metalic, deoarece este mai putin vizibil pe dinti. Persoanele care nu isi doresc ca aspectul lor estetic sa sufere modificari mari, atunci cand urmeaza tratamentul ortodontic, pot opta pentru acest tip de aparat.

De ce sa alegi un aparat dentar ceramic?

 • Are un aspect estetic si modern;
 • Bracketurile sunt confectionate din ceramica transparenta de culoarea dintelui;i
 • Bracketurile ceramice sunt foarte rezistente in timp;
 • Ligaturile elastice care fac conexiunea dintre arc si bracket se pot schimba usor;
 • Bracketurile unui aparat dentar alb sunt recomandate aproape in orice tip de tratament;
 • Bracketurile nu se pateaza de la alimente;
 • Aparatul este recomandat adultilor care vor ca dispozitivul sa fie cat mai putin vizibil.
PROGRAMARE

Cui se adreseaza tratamentul cu aparat dentar ceramic?

Acesta este recomandat adultilor si copiilor cu eruptia dentara definitivata sau aproape de finalizare. Acest aspect asigura o corectie rapida a dintilor si presupune un risc mai mic de rupere a bracketilor din cauza miscarii dintilor.

Aparatul dentar din ceramica reprezinta o alegere perfecta daca iti doresti ca bracketii sa fie cat mai putin vizibili. In plus, pe langa faptul ca iti vei pastra aspectul estetic, nu va trebui sa iti faci griji ca bracketii aparatului vor capata un aspect neplacut dupa fiecare masa. Acestia ofera un mare avantaj: faptul ca nu se pateaza din cauza alimentelor.

Visezi de multa vreme sa ai o dantura perfect aliniata, care sa-ti permita si efectuarea unor fotografii superbe? In acest caz, ar trebui sa alegi tratamentul cu aparat dentar ceramic! Cu ajutorul lui, vei putea avea dintii perfect aliniati si te vei putea mandri cu aspectul danturii tale. Intregul tau look se va imbunatati dupa ce vei urma acest tratament!

Medici stomatologi
Ce spun pacientii

Aparat dentar ceramic - pret

Nu ai apelat inca la aceasta metoda de tratament, deoarece ai crezut ca este prea costisitoare? Atunci trebuie sa stii ca in cadrul clinicii Dental Excellence te vei bucura de un pret avantajos si, in plus, vei putea plati tratamentul in rate lunare. Ai nevoie doar de unul dintre urmatoarele carduri: Star BT, Optimo Card sau Card Avantaj.

Plata tratamentului o vei putea face in mai multe rate (intre 3 si 36 de rate), in functie de valoarea tratamentului de care ai nevoie. In cazul in care ai diverse intrebari, nu ezita sa ne contactezi!

  Vreau o consultatie
  Imi dau acordul explicit sa fiu contactat in legatura cu servicii de stomatologie.

  Contacteaza-ne pe Whatsapp