La Clinica Dental Excellence ai descoperit un mediu cald și primitor, precum și cele mai bune soluții stomatologice. Ești la un pas de tratamentele dentare pe care ți le dorești, pentru a putea zâmbi mai mult.

Îți oferim și cea mai potrivită soluție pentru a beneficia de tratamente de foarte bună calitate fără a face eforturi financiare deosebite.

Clinica Dental Excellence vă oferă posibilitatea de a plăti în rate toate tratamentele efectuate, în funcție de posibilitățile financiare și de bugetul pe care doriți să îl alocați în fiecare lună pentru plata serviciilor stomatologice.

Plata pe parcursul tratamentelor

În situația în care planul de tratament elaborat de către medicul dentist și agreat împreună cu dumneavoastră este unul complex și presupune mai multe vizite pe parcursul câtorva săptămâni, vă oferim posibilitatea de a achita în rate tratamentele efectuate. Practic, la prima ședință veți stabili împreună cu medicul care sunt momentele la care trebuie să achitați fiecare rată și valoarea acesteia.

Plata în rate lunare, prin card de credit

Clinica Dental Excellence vă oferă oportunitatea de a achita tratamentele de valoare medie în rate lunare cu ajutorul urmatoarelor carduri Star BT, Optimo Card si Card Avantaj. Plata se poate face în mai multe rate (intre 3 si 36 de rate), în funcție de valoarea tratamentelor.

In cazul in care nu aveti un asemenea card, va vom ajuta cu toate informatiile legate de activitatile necesare pentru obtinerea acestor carduri. Aceste soluții sunt foarte ușor de accesat, fiind disponibile pentru fiecare dintre pacienții noștri. Trebuie doar să veniți la primul consult. De restul ne ocupăm noi.

Plata in rate pe o perioada de pana la 5 ani

Pentru planurile de tratament mari recomandam accesarea unei finantari pe o perioada mai mare de timp, mai ales ca si tratamentele sunt o investitie pe termen lung in sanatatea dumneavoastra. Va oferim sprijinul unui consultant financiar profesionist, care sa va ajuta sa alegeti cea mai buna modalitate de finantare, in functie de situatia financiara si veniturile dumneavoastra lunare.

Finantarea se poate obtine in 2-3 zile cu un minim de efort din partea dumneavoastra. Tratamentele pot fi achitate in maxim 60 de rate iar dumneavoastra va puteti bucura inca din prima luna de tratamentele care va fac viata mai frumoasa.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De se ca alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung