La Clinica Dental Excellence ai descoperit un mediu cald si primitor, precum si cele mai bune solutii stomatologice. Esti la un pas de tratamentele dentare pe care ti le doresti, pentru a putea zambi mai mult.

Iti oferim si cea mai potrivita solutie pentru a beneficia de tratamente de foarte buna calitate, fara a face eforturi financiare deosebite.

Clinica Dental Excellence va ofera posibilitatea de a plati in rate toate tratamentele efectuate, in functie de posibilitatile financiare si de bugetul pe care doriti sa il alocati in fiecare luna pentru plata serviciilor stomatologice.

Plata pe parcursul tratamentelor

In situatia in care planul de tratament elaborat de catre medicul dentist si agreat impreuna cu dumneavoastra este unul complex si presupune mai multe vizite pe parcursul catorva saptamani, va oferim posibilitatea de a achita in rate tratamentele efectuate. Practic, la prima sedinta veti stabili impreuna cu medicul care sunt momentele la care trebuie sa achitati fiecare rata si valoarea acesteia.

Plata în rate lunare, prin card de credit

Clinica Dental Excellence va ofera oportunitatea de a achita tratamentele de valoare medie in rate lunare cu ajutorul urmatoarelor carduri Star BT, Optimo Card si Card Avantaj. Plata se poate face in mai multe rate (intre 3 si 36 de rate), in functie de valoarea tratamentelor.

In cazul in care nu aveti un asemenea card, va vom ajuta cu toate informatiile legate de activitatile necesare pentru obtinerea acestor carduri. Aceste solutii sunt foarte usor de accesat, fiind disponibile pentru fiecare dintre pacientii nostri. Trebuie doar sa veniti la primul consult. De restul ne ocupam noi.

Plata in rate pe o perioada de pana la 5 ani

Pentru planurile de tratament mari recomandam accesarea unei finantari pe o perioada mai mare de timp, mai ales ca si tratamentele sunt o investitie pe termen lung in sanatatea dumneavoastra. Va oferim sprijinul unui consultant financiar profesionist, care sa va ajute sa alegeti cea mai buna modalitate de finantare, in functie de situatia financiara si veniturile dumneavoastra lunare.

Finantarea se poate obtine in 2-3 zile cu un minim de efort din partea dumneavoastra. Tratamentele pot fi achitate in maxim 60 de rate iar dumneavoastra va puteti bucura inca din prima luna de tratamentele care va fac viata mai frumoasa.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De se ca alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE