Iți dorești un zâmbet impecabil?

Păstrarea sănătății dinților este foarte importantă pentru confortul oricărei persoane. Însă dinții sănătoși trebuie să arate și bine pentru a ne permite să ne simțim siguri și încrezători în propria persoană, să obținem succesul profesional și să oferim celorlalți un zâmbet agreabil.

Fațetarea dentară este una dintre cele mai noi și mai eficiente tehnici folosite în cosmetica dentară, recomandată pentru persoanele care își doresc un zâmbet impecabil. Fațetele dentare nu afectează structurile sensibile ale dintelui și reușesc să ofere nuanța dorită pentru zâmbetul tău acoperind cu succes imperfecțiunile naturale generate de fisurile sau distrucțiile coroanei dinților. De asemenea, sunt recomandate în cazul dinților a căror poziție este usor inestetică, fiind o alternativă viabilă la purtarea unui aparat dentar ortodontic.

Ce sunt fațetele dentare?

Fațelele de ceramică (porțelan) sunt lamele foarte subțiri, din material de culoarea dintelui, care acoperă suprafața frontală a dintelui și creează un aspect firesc al danturii, datorită absenței metalului, oferind o translucență foarte apropiată de cea a dinților naturali. Suprafața de porțelan este foarte netedă și impenetrabilă, dinții fațetați păstrându-și culoarea și strălucirea conferite de ceramică. Fațetele dentare sunt destinate să se potrivească feței pacientului, personalității lui și, în final, să-i redea zâmbetul.

Fațetarea este o soluție durabilă, fațetele putând fi păstrate pe dinți între 10 și 15 ani, în condițiile respectării unei igene normale și a vizitelor semestriale la cabinet pentru igienizare profesională.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung