Fatete dentare pentru un zambet impecabil

Pastrarea sanatatii dintilor este foarte importanta pentru confortul oricarei persoane. Insa dintii sanatosi trebuie sa arate si bine pentru a ne permite sa ne simtim siguri si increzatori in propria persoana, sa obtinem succesul profesional si sa oferim celorlalti un zambet agreabil.

Fatetarea dentara este una dintre cele mai noi si mai eficiente tehnici folosite in cosmetica dentara, recomandata pentru persoanele care isi doresc un zambet impecabil. Fatetele dentare nu afecteaza structurile sensibile ale dintelui si reusesc sa ofere nuanta dorita pentru zambetul tau acoperind cu succes imperfectiunile naturale generate de fisurile sau distructiile coroanei dintilor. De asemenea, fatetele dentare sunt recomandate in cazul dintilor a caror pozitie este usor inestetica, fiind o alternativa viabila la purtarea unui aparat dentar ortodontic.

Ce sunt fatetele dentare?

Fatelele dentare din ceramica (portelan) sunt lamele foarte subtiri, din material de culoarea dintelui, care acopera suprafata frontala a dintelui si creeaza un aspect firesc al danturii, datorita absentei metalului, oferind o translucenta foarte apropiata de cea a dintilor naturali. Suprafata de portelan este foarte neteda si impenetrabila, dintii fatetati pastrandu-si culoarea si stralucirea conferite de ceramica. Fatetele dentare sunt destinate sa se potriveasca fetei pacientului, personalitatii lui si, in final, sa-i redea zambetul.

Fatetarea este o solutie durabila, fatetele dentare putand fi pastrate pe dinti intre 10 si 15 ani, in conditiile respectarii unei igene normale si a vizitelor semestriale la cabinet pentru igienizare profesionala.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE