Ce este Fast & Fixed?

Fast & Fixed este un sistem de implanturi de ultima generatie, dezvoltat de firma germana Bredent, unul dintre primii 10 producatori mondiali de implante dentare, cu experienta de peste 40 de ani in acest domeniu. Acest sistem permite ca un pacient ce este pe cale sa isi piarda dintii naturali sau care nu are niciun dinte, sa poata avea dinti in ziua interventiei. Sistemul se adreseaza si pacientilor purtatori de proteza, care se vor putea bucura din nou de dinti ficsi, fara grija fixarii protezei.

Fast & Fixed permite folosirea unui numar mai mic de implanturi – 4 implanturi la mandibula sau 6 la maxilar – fata de solutia clasica ca consta in inserarea a 8-10 implanturi pe fiecare arcada.

Beneficii

Dinti ficsi in doar o zi. In varianta clasica, adaugarea unei punti dentare este posibila dupa perioada de osteointegrare a implantelor (3-4 luni). Sistemul Fast & Fixed permite construirea unei punti provizorii chiar in ziua interventiei, care va fi conectata la implanturi. Astfel dupa cateva ore de la interventie, pacientul va avea un nou zambet.

Acest sistem foloseste portiunile de os dur de pe arcada dentara a pacientului, evitand in acelasi timp zonele anatomice cu nervi sau zonele invecinate sensibile (sinusul maxilar)

Folosirea unui numar mai mic de incizii si de implanturi decat in varianta clasica este posibila datorita faptului ca noul sistem aduce cateva elemente inovatoare ce cresc eficienta implanturilor:

  • Folosirea portiunilor de os dur prezente pe fiecare dintre arcade
  • Implanturile sunt mai lungi si au un design diferit de cele clasice, spirele acestora asigurand cea mai buna stabilitate
  • Doua dintre implanturi se insereaza in pozitie oblica, ceea ce  le permite sa sustina fortele masticatorii mari care apar in zona dintilor laterali

Datorate numarului mai mic de implanturi, duratei mai mici a interventiei chirurgicale dar si evitarii folosirii aditiei de os sau operatiei de sinus lifting, care ar fi presupus interventii chirurgicale laborioase si materiale suplimentare. Pretul acestui tratament va fi cunoscut de la inceput.

Pacientii fara dinti vor putea zambi mai mult, isi vor putea relua viata sociala, se vor putea bucura de alimentele preferate si isi vor recapata increderea de sine.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

In ce consta interventia

Intrebari frecvente

De se ca alegi Dental Excellence

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung