Servicii stomatologice pentru companii

Prin abonamentele pentru companii venim în sprijinul firmelor care doresc să ofere un beneficiu însemnat propriilor angajați și familiilor acestora. Suntem interesați să creăm un parteneriat pe termen lung bazat pe calitatea serviciilor stomatologice oferite și pe o monitorizare atentă a stării de sănătate dentară a angajaților în condiții de costuri foarte avantajoase pentru aceștia.

Volumul mare de tratamente generat de colaborarea cu firme care au un număr mare de angajați ne permite optimizarea costurilor și oferirea unor servicii la un nivel foarte competitiv față de piața clinicilor stomatologice, în condițiile păstrării unei calități excelente a serviciilor.

Beneficii

Garanția calității este conferită de profesionalismul medicilor, de calitatea deosebită a materialelor folosite și de colaborarea foarte strânsă cu laboratoare dentare foarte performante. În plus, pentru ca serviciile oferite să fie cât mai accesibile, acestea pot fi plătite si în rate.

De acum, angajații dumneavoastră pot beneficia de siguranța oferită de garanția calității serviciilor, de tarife preferențiale pentru întreaga familie și de programări în regim de urgență.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate

Relatie pe termen lung