Servicii stomatologice pentru companii

Prin abonamentele pentru companii venim in sprijinul firmelor care doresc sa ofere un beneficiu insemnat propriilor angajati si familiilor acestora. Suntem interesati sa cream un parteneriat pe termen lung bazat pe calitatea serviciilor stomatologice oferite si pe o monitorizare atenta a starii de sanatate dentara a angajatilor in conditii de costuri foarte avantajoase pentru acestia.

Volumul mare de tratamente generat de colaborarea cu firme care au un numar mare de angajati ne permite optimizarea costurilor si oferirea unor servicii la un nivel foarte competitiv fata de piata clinicilor stomatologice, in conditiile pastrarii unei calitati excelente a serviciilor.

Beneficii

Garantia calitatii este conferita de profesionalismul medicilor, de calitatea deosebita a materialelor folosite si de colaborarea foarte stransa cu laboratoare dentare foarte performante. In plus, pentru ca serviciile oferite sa fie cat mai accesibile, acestea pot fi platite si in rate.

De acum, angajatii dumneavoastra pot beneficia de siguranta oferita de garantia calitatii serviciilor, de tarife preferentiale pentru intreaga familie si de programari in regim de urgenta.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

De ce sa alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE