Cum descoperim cariile dentare?

Consultul periodic este esential in descoperirea la timp si tratarea cariilor dentare. Cariile aparute pe dintii frontali sunt observate usor de pacient. Sunt, insa, carii care apar la nivelul dintilor posteriori sau intre dinti care pot fi observate doar de catre medicul stomatolog, cu ajutorul unei radiografii.

Procedura de tratament – plomba dentara

Interventia dentara in cazul cariei presupune indepartarea dentinei alterate (materialul dentar afectat de sub smalt) si umplerea cavitatii create cu un material din compozit de ultima generatie foarte asemanator cu cel al dintelui si disponibil intr-o gama variata de culori. Obturatia (plomba dentara) obtinuta va fi foarte bine slefuita pentru a capata forma estetica a dintelui natural, fiind in acelasi timp foarte rezistenta.

Contacteaza-ne pentru o programare!

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

Beneficiile plombelor estetice

Prin tratarea la timp a cariei se pastreaza starea de sanatate a dintilor și gingiilor, evitandu-se o serie intreaga de tratamente și neajunsuri, precum: carii inestetice, modificarea mirosului respiratiei, afectarea in profunzime a dintelui, afectiuni ale gingiilor. Plombele estetice te vor ajuta sa iti recapeti imediat zambetul mult dorit!

Recomandam vizita la Clinica Dental Excellence o data la 6 luni pentru a putea identifica și trata in timp util orice carie aparuta.

Cat costa?

Obturatie punctiforma

236

Obturatie complexitate mica

245

Obturatie complexitate medie

263

Obturatie complexitate mare

290

Reconstructii coronare atipice

349

Restaurari estetice cu grad mediu de dificultate

299

Sigilare dinte permanent

254

De ce sa alegi Dental Excellence?

Urgente dentare

MEDICI
SPECIALISTI

Tratamente fara durere

TRATAMENTE
FARA DURERE

Dotari ultramoderne

DOTARI
ULTRAMODERNE

Sterilizare

STERILIZARE
PERFORMANTA

Plata in rate

PLATA
IN RATE

Program de fidelitate

PROGRAM
DE FIDELITATE