Cum descoperim cariile dentare?

Consultul periodic este esential in descoperirea la timp si tratarea cariilor dentare. Cariile aparute pe dintii frontali sunt observate usor de pacient. Sunt, insa, carii care apar la nivelul dintilor posteriori sau intre dinti care pot fi observate doar de catre medicul stomatolog, cu ajutorul unei radiografii.

Procedura de tratament – plomba dentara

Interventia dentara in cazul cariei presupune indepartarea dentinei alterate (materialul dentar afectat de sub smalt) si umplerea cavitatii create cu un material din compozit de ultima generatie foarte asemanator cu cel al dintelui si disponibil intr-o gama variata de culori. Obturatia (plomba dentara) obtinuta va fi foarte bine slefuita pentru a capata forma estetica a dintelui natural, fiind in acelasi timp foarte rezistenta.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

Beneficiile plombelor estetice

Prin tratarea la timp a cariei se pastreaza starea de sanatate a dintilor și gingiilor, evitandu-se o serie intreaga de tratamente și neajunsuri, precum: carii inestetice, modificarea mirosului respiratiei, afectarea in profunzime a dintelui, afectiuni ale gingiilor. Plombele estetice te vor ajuta sa iti recapeti imediat zambetul mult dorit!

Recomandam vizita la Clinica Dental Excellence o data la 6 luni pentru a putea identifica și trata in timp util orice carie aparuta.

De ce sa alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung