Cum descoperim cariile dentare?

Consultul periodic este esențial în descoperirea la timp și tratarea cariilor dentare. Cariile apărute pe dinții frontali sunt observate ușor de pacient. Sunt însă carii care apar la nivelul dinților posteriori sau între dinți care pot fi observate doar de către medicul stomatolog.

Procedura de tratament

Intervenția dentară în cazul cariei presupune îndepărtarea dentinei alterate (materialul dentar afectat de sub smalț) și umplerea cavității create cu un material din compozit de ultimă generație foarte asemănător cu cel al dintelui și disponibil într-o gamă variată de culori. Obturația (plomba) obținută va fi foarte bine șlefuită pentru a căpăta forma estetică a dintelui natural, fiind în același timp foarte rezistentă.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

Beneficiile plombelor estetice

Prin tratarea la timp a cariei se păstrează starea de sănătate a dinților și gingiilor, evitându-se o serie întreagă de tratamente și neajunsuri, precum: cavități inestetice, modificarea mirosului respirației, afectarea în profunzime a dintelui, afecțiuni ale gingiilor. Plombele estetice te vor ajuta să îți recapeți imediat zâmbetul mult dorit!

Recomandăm vizita la Clinica Dental Excellence o dată la 6 luni pentru a putea identifica și trata în timp util orice carie apărută.

De ce sa alegi Dental Excellence?

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung