Iulia Giubelan

Iulia Giubelan

Medic stomatolog

Specializare

Ortodontie si ortopedie dento-faciala

Experienta

Peste 4 ani de experienta profesionala in clinici stomatologice din Bucuresti si din tara.

Studii

Facultatea de Medicina Dentara, Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila, Bucuresti, promotia 2017

Rezidentiat Ortodontie si Ortopedie Dento-Faciala, Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu, Cluj-Napoca, 2018-2020

Participare la numeroase cursuri de formare profesionala pentru diferite tipuri de aparate dentare, precum si cursuri de estetica faciala.

„Ca ortodont, pot contribui la imbunatatirea calitatii vietii pacientilor mei prin intermediul diferitelor aparate pe care le folosesc in mod curent. Cel mai frecvent, pacientii observa deficitele estetice rezultate din pozitiile anormale ale dintilor si cariile aparute ca urmare a igienei ingreunate, dar aceste neregularitati pot avea rasunet si la nivelul sanatatii structurilor care inconjoara si sustin dintii. La finalul unui tratament ortodontic si de multe ori in colaborare cu celelalte ramuri are domeniului stomatologic, vom obtine un zambet sanatos si armonios, care va declansa o serie de reactii pozitive atat pentru pacienti cat si pentru oamenii din jurul lor”

  • Aparate dentare fixe metalice
  • Aparate dentare fizionomice
  • Aparate dentare conventionale
  • Aparate dentare autoligaturante
  • Aparate dentare functionale
  • Aparate dentare mobilizabile

In functie de dificultatea cazurilor, tratamentele ortodontice se pot realiza in mai multe etape si pot cuprinde diferite tipuri de aparate, in afara de cele fixe, motiv pentru care devin foarte importante: planul de tratament, comunicarea clara a acestuia, lamurirea tuturor intrebarilor pacientilor inca de la inceput. Pot beneficia de tratamente ortodontice atat copiii cat si adultii, iar primul control ortodontic este recomandat sa fie realizat in jurul varstei de 7 ani, cand multe anomalii pot fi prevenite si rezolvate.

Afilieri