Maria Taune

Maria Taune

Medic stomatolog

Specializare

Medic specialist in Parodontologie

Experienta

Peste 3 ani de experienta profesionala

Studii

Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, promotia 2016.

Rezidentiat Parodontologie.

Participarea la mai multe cursuri de formare profesionala in domenii precum odontoterapie, parodontologie.

„In calitate de membru al echipei medicale Dental Excellence, adesea sunt implicata in interventii stomatologice complexe care presupun salvarea unor dinti ce prezinta sanse mici de a fi reabilitati. Gingiile sangerande si dintii mobili sunt semne de intrebare ce necesita un consult de specialitate pentru a gasi planul de tratament personalizat ce va conduce la rezultate pozitive de mentinere a dintilor pe arcada.”

  • Interventii parodontale in camp inchis
  • Folosirea plasmei PRP
  • Interventii chirurgicale parodontale
  • Solidarizari dinti parodontotici

„Dupa terminarea celor 6 ani de studiu in cadrul Facultatii de Medicina Dentara, am ales sa continui pregatirea si sa ma specializez intr-un domeniu cu multe provocari  si anume „parodontologia”. Am aprofundat aceasta specializare pe parcursul celor 3 ani de rezidentiat pentru ca am considerat ca sunt importanti atat dintii sanatosi, cat si osul si gingia care ii inconjoara. Pentru mine, un zambet perfect inseamna armonie, iar pentru aceasta trebuie sa avem grija si de tesuturile ce inconjoara dintele.”

Afilieri

Membru al Colegiul Medicilor Dentisti din Romania