Dental Excellence

Cele mai frumoase momente din viața noastră sunt însoțite de un zâmbet. Fiecare dintre noi are nevoie de sprijinul unui specialist pentru a ne păstra frumusețea naturală a zâmbetului.

Dental Excellence este una dintre cele mai moderne clinici stomatologice din București, care își propune să ofere fiecărui pacient servicii stomatologice personalizate, de înaltă calitate, precum și un sprijin pe termen lung pentru păstrarea sănătății dentare și menținerea unui zâmbet de invidiat.

Grija, transparenta și onestitate

Suntem foarte atenți la confortul pacienților noștri. La Clinica Dental Excellence fiecare pacient se bucură de un mediu cald și primitor. Medicul specialist îți va pune la dispoziție toate informațiile, soluții moderne de tratament și te va ajuta să iei cele mai bune decizii.

Tratamente de calitate

Oferim tratamentele moderne și durabile. Calitatea este asigurată de materialele de ultimă generație folosite, de dotările ultramoderne ale clinicii și de experiența profesională a medicilor noștri, care vor recomanda de fiecare dată cele mai potrivite proceduri de tratament pentru pacient.

Relatie pe termen lung

Relația dintre pacient și medic trebuie să fie una apropiată, bazată pe încredere reciprocă, pe responsabilitate și pe conștiința lucrului bine făcut. Pentru păstrarea sănătății dentare recomandăm pacientilor nostri un control stomatologic o dată la 6 luni.

Contacteaza-ne pentru o programare

Pentru a face o programare nu ezita sa iei legatura cu unul dintre specialistii Dental Excellence

Satisfacția pacienților

Pentru noi, recunoașterea calității serviciilor vine din satisfacția pe care pacienții o au la finalul planului de tratament și din faptul că suntem recomandați cu căldura și unor pacienți noi. Clinica Dental Excellence are implementată o strategie de monitorizare a gradului de satisfacție a pacientului. De aceea, orice sugestii venite din partea pacienților noștri sunt binevenite și pot contribui la îmbunătățirea continuă a calității interacțiunii cu dumneavoastră.

Servicii accesibile

La Clinica Dental Excellence vei găsi mereu soluțiile financiare potrivite pentru a avea acces la tratamente de calitate superioară. În funcție de nivelul tău de venit și valoarea planului de tratament vom găsi împreună cea mai potrivită soluție de plată a tratamentelor.

De ce sa alegi Dental Excellence

Tratamente fara durere

Dotari de ultima generatie

Certificat de garantie

Program de fidelitate

Plata in rate fara dobanda

Relatie pe termen lung