Clinica stomatologica Bucuresti

Dental Excellence
Implant dentar

IMPLANT DENTAR

Ai un dinte lipsa sau o situatie dentara complexa? Vino la Dental Excellence, o clinica dentara din Bucuresti cu experienta, si beneficiaza de tratamentul cu implant dentar, cea mai indicata solutie pentru inlocuirea oricarui dinte lipsa.

Afla mai mult >

Urgente dentare

URGENTE DENTARE

Ai o situatie dentara urgenta sau o durere de dinti? Te asteptam la clinica stomatologica Bucuresti – Dental Excellence! Specialistii nostri te vor ajuta sa scapi de durere si sa iti recapeti zambetul stralucitor!
Programeaza-te >

Aparat dentar

APARAT DENTAR

Dintii tai nu sunt perfect aliniati si cauti un medic dentist in Bucuresti? Vino la un consult la clinica stomatologica din sectorul 1 si vei afla cum poti ajunge sa ai un zambet impecabil!
Afla mai mult >

Clinica stomatologica Bucuresti ultramoderna

Servicii stomatologice de la oameni pentru oameni

Clinica stomatologica sector 1 - Dental Excellence reuneste o echipa medicala formata din specialisti cu vasta experienta, care iti ofera solutii moderne si complexe de tratament, ce te ajuta sa iti recapeti sanatatea dentara si zambetul dorit, pentru ca tu sa iti traiesti viata din plin.

In cadrul Dental Excellence, o clinica dentara Bucuresti cu prestigiu, fiecare ramura a medicinei dentare are un cabinet stomatologic dedicat, unde echipa noastra de medici profesionisti te asteapta pentru a te trata cu grija, transparenta si onestitate.

citeste mai multPana in prezent, aceasta clinica stomatologica din Bucuresti a oferit solutii de tratament de inalta calitate pentru mai mult de 6000 de pacienti, care sunt multumiti de profesionalismul si competenta medicilor, de calitatea materialelor utilizate, precum si de dotari e ultramoderne prezente in fiecare cabinet stomatologic din clinica.
Dental Excellence

DE CE SA ALEGI DENTAL EXCELLENCE

Medici specialisti

MEDICI SPECIALISTI

Cauti un dentist in Bucuresti? Vino la clinica stomatologica sector 1 Dental Excellence! Avem o echipa medicala interdisciplinara formata din medici cu experienta, specializati in diverse domenii ale stomatologiei.

Afla mai mult >

Tratamente fara durere

TRATAMENTE FARA DURERE

Medicii nostri folosesc substante anestezice eficiente pentru ca tu sa nu simti durerea in timpul tratamentelor dentare.

Afla mai mult >

Dotari ultramoderne

DOTARI ULTRAMODERNE

La aceasta clinica dentara Bucuresti, medicii folosesc o aparatura de ultima generatie, care ii ajuta sa iti ofere tratamente mai bune, intr-o perioada de timp mai scurta.

Afla mai mult >

Sterilizare

STERILIZARE PERFORMANTA

Esti in siguranta! Acordam o atentie deosebita sterilizarii tuturor instrumentelor cu care intra in contact pacientii nostri.

Afla mai mult >

Plata in rate

PLATA IN RATE

Pentru a-ti facilita accesul la interventii complexe, Dental Excellence, clinica stomatologica din sectorul 1, iti ofera mai multe posibilitati de plata in rate a tratamentelor.

Afla mai mult >

Program de fidelitate

PROGRAM DE FIDELITATE

Pacientii nostri se pot inscrie in Programul de fidelitate Dental Excellence prin care au acces la o serie de beneficii

Afla mai mult >

INTREBARI FRECVENTE

Cum recunosti o clinica stomatologica din Bucuresti de calitate?

In domeniul medical, diferenta o pot face aparatele performante, materialele de ultima generatie, interventiile lipsite de durere si rezultatele precise ale tratamentelor efectuate de catre un dentist Bucuresti cu experienta.

Ce servicii trebuie sa ofere o clinica stomatologica moderna?

O clinica stomatologica sector 1 de top ar trebui sa iti ofere acces la cel mai eficient tratament, indiferent de complexitatea cazului. Astfel, aceasta va trebui sa aiba in oferta servicii precum chirurgie orala, tratamente ortodontice si cu implant dentar, servicii de estetica dentara, precum albire sau fatete dentare etc.

Cum poate asigura o clinica stomatologica din Bucuresti eficienta si durabilitatea tratamentelor?

Acestea pot fi asigurate prin intermediul materialelor de ultima generatie, dotarilor ultramoderne ale clinicii si experientei profesionale a specialistului in grija caruia te afli.

Pe langa facilitati moderne si experienta medicala vasta, ce trebuie sa mai ofere o clinica stomatologica?

De la specialistii in stomatologie pana la asistente si persoanele de la receptie, intreaga echipa trebuie sa faca tot posibilul pentru ca tu sa vii si sa pleci cu zambetul pe buze. Atunci cand cauti un dentist in Bucuresti, alege clinica Dental Excellence!

Ce solutii poate oferi o clinica stomatologica pentru acoperirea costurilor tratamentelor complexe?

Tratamentele complexe pot fi destul de costisitoare, motiv pentru care o clinica stomatologica Bucuresti cu experienta trebuie sa iti ofere posibilitatea de a achita contravaloarea interventiilor medicale in rate.

De ce sa aduci copilul la clinica stomatologica inca din primii ani de viata?

Urmarea unui tratament ortodontic la varsta copilariei va corecta pozitia inestetica a dintilor, va ajuta la cresterea corecta a oaselor fetei micutului tau, va corecta obiceiurile nesanatoase ce afecteaza cresterea dintilor si va mentine spatiul necesar dintre dintii permanenti aflati pe punctul de a erupe.

Implantul dentar fast & fixed: Ce este si cum functioneaza acest tratament revolutionar?

In lumea moderna a stomatologiei, tehnologia avanseaza intr-un ritm rapid, aducand solutii inovatoare pentru problemele dentare. Unul dintre cele mai remarcabile progrese in acest domeniu este reprezentat de sistemul de implanturi fast & fixed, o tehnica revolutionara care ofera o alternativa eficienta si rapida pentru inlocuirea dintilor lipsa. Acest tratament a adus speranta persoanelor care se confrunta cu pierderea dintilor pe una sau ambele arcade si a schimbat complet abordarea asupra implanturilor dentare traditionale.

Mai mult

Zambetul in doi: sotii care au optat pentru sistemul SKY fast & fixed de implanturi dentare

Asa cum povesteam si in articolul anterior, am inceput o mini serie de articole in care dezvaluim experientele pacientilor care au apelat la Sistemul de implanturi fast & fixed la Dental Excellence – Centrul de Implantologie si Estetica Dentara.

Azi va prezentam povestea a doi soti care au venit in clinica cu dorinta de a avea din nou un zambet frumos si sanatos. In trecut au apelat la alte tratamente de inlocuire a spatiului edentat, dar care, in timp, nu s-au dovedit eficiente: „Lucrarile pe care le aveam nu mai corespundeau, nu-mi mai erau nicicum de folos. Ma simteam rau cu ele.”, marturiseste doamna Lili P.

Mai mult